Installatiehulp KPN

Installatiehulp KPN

Installatiehulp KPN van Computerhulp Delft is de nieuwe dienst voor al uw KPN installatie problemen, zoals het aansluiten van KPN Internet, het aansluiten van KPN Radio & TV, het aansluiten van KPN telefonie en het aansluiten van KPN digitale of interactieve TV.

Heb je een Alles-in-1 of soort gelijk abonnement afgesloten bij KPN en krijg je de diensten maar niet werkend? Of krijg je de kabels maar niet weggewerkt? Daarom is er Computerhulp Delft, een installatiehulp waarmee je altijd verzekerd bent van professionele installatiehulp en advies op maat bij al je KPN installatie problemen.

Niet alleen KPN

De expert van Computerhulp Delft helpt je met het installeren van alle diensten van alle providers. Computerhulp Delft werkt onafhankelijk en heeft kennis van alle type verbindingen zoals glasvezel, kabel of DSL (ADSL, ADSL2 en VDSL). Daarnaast heeft de expert van Computerhulp Delft kennis van alle type telefonie netwerken zoals analoge telefonie en ISDN. Kortom, veelzijdige installatiehulp bij allerhande technische problemen.

Kabels netjes wegwerken?

De expert van Computerhulp Delft werkt alle kabels netjes voor je weg in kabelgoten, door (loze) leidingen, achter de plint of door de kruipruimte.

No Cure, No Pay

Bij Computerhulp Delft betaal je voor KPN installatiehulp geen voorrijkosten. Als wij niets voor je kunnen doen betaal je ook niets. De expert van Computerhulp Delft komt bij je thuis en bespreekt eerst met je wat er moet gebeuren en wat de werkzaamheden gaan kosten. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan.

Afspraak maken voor een Installatiehulp KPN

Wilt u direct een afspraak maken met de expert van Computerhulp Delft voor uw Installatiehulp KPN.

Bel dan naar 06-29349424. Ook kunt u een afspraak aanvragen door ons online formulier in te vullen.

Meer weten? Of nader kennismaken?
Mail of bel
ons dan voor een afspraak.

Het tarief voor het Installatiehulp KPN bedraagt